Categorieën
livestream Video

Livestream optreden duo Messingh

Openbare culture evenementen zijn in coronatijd onmogelijk. Ook voor dit duo. Maar hun wens om contact met het publiek te hebben is sterk. Vuursteen Communicatie heeft samen met hen een livestream gerealiseerd waarin ze bestaande en nieuwe composities ten gehore brachten.

Categorieën
livestream Video

Livestream kerkelijke viering Goede Vrijdag

Een kerkelijke viering lijkt een eenvoudig verloop te hebben, maar online is er van alles mogelijk. In deze protestantse online viering die vanwege het bijzondere moment een sober karakter heeft, worden (eerder opgenomen) muzikale elementen toegevoegd en live mee geschakeld. Vuursteen Communicatie verzorgde de livestream. Deze beelden zijn door derden opgenomen.

Categorieën
productie Video

Videoproductie onderwijs

Onderwijs is een vast onderdeel van de opdrachtenportefeuille van Vuursteen Communicatie. Deze video werd voor het Mondriaan College in Oss gemaakt als voorlichting voor leerlingen over de overstap van mavo 4 naar havo 4.
Camerawerk: HPM Hilversum

Categorieën
productie Video

Online herdenking Kristallnacht

Ook herdenkingsevenementen zijn in coronatijd niet openbaar. In opdracht van de Stad Kleve registreerde Vuursteen Communicatie enkele toespraken die gehouden werden in het kader van de herdenking van de Kristallnacht op 9/10 november 1938. Op de plek waar gefilmd is, stond de voormalige joodse synagoge.

Categorieën
productie Video

Passende samenwerking

Hoe organiseer je de verschillende vormen van zorg en toezicht rond kinderen? In de regio Food Valley werd de complexiteit van samenwerking tussen tal van organisaties teruggebracht tot een effectief overzicht met duidelijke spelregels. Vuusteen Communicatie tekende voor de productie. Camerawerk: HPM, Hilversum.

Categorieën
Geen categorie

Reportage 100-jarig bestaan VHS

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Volkshochschulen (VHS) in Duitsland werd in de VHS Kleve op 20 september 2019 een lange nacht georganiseerd met tal van culturele activiteiten. Wat vinden mensen er? Welke toekomst heeft de VHS? Dat zijn vragen die aanbod komen wanneer de VHS stilstaat bij zichzelf. Opdrachtgever: Stadt Kleve.